Den effektive B2G strategi

Den effektive B2G strategi 2019-08-15T13:25:47+02:00
Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som HR-chef, politisk rådgiver og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år og arbejdede inden da som chef hos Dansk Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.

Kontakt Gitte Bengtsson | +45 20 60 69 78

Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som politisk rådgiver, lobbyist og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år, og havde forinden opnået mange års erfaring fra sit arbejde hos Danske Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.
Steen Hansen
Steen HansenUnderviser
Steen Hansen er Public Affairs Director hos Rud Pedersen. som ekspert i Public Affairs rådgivning, har han han opbygget en omfattende mængde erfaring inden for PR, lobby strategi, medietræning, overvågning af den offentlig dagsorden og arbejdet med politiske relationer.
Jens Andersen
Jens AndersenUnderviser
Jens Andersen har i 10 år været administrerende direktør for Region Sjælland, og var i en årrække formand for Regionernes Sundheds It. Han har et indgående kendskab til offentlige virksomheder, regionerne, det regionale politiske system og generelt offentlige organisationer og myndigheder.