Fra sagsbehandling til interessenthåndtering

Fra sagsbehandling til interessenthåndtering 2019-08-15T13:21:11+02:00
Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som HR-chef, politisk rådgiver og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år og arbejdede inden da som chef hos Dansk Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.

Kontakt Gitte Bengtsson | +45 20 60 69 78

Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som politisk rådgiver, lobbyist og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år, og havde forinden opnået mange års erfaring fra sit arbejde hos Danske Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.
Jonas Wulff Juul Jørgensen
Jonas Wulff Juul JørgensenUnderviser
Jonas Wulff Juul Jørgensen er Managing Partner hos Rud Pedersen i Danmark. Han har tidligere arbejdet som Regulatory Engagement Manager hos British American Tobacco og som Stakeholder Relations Advisor hos DONG Energy.
Jens Andersen
Jens AndersenUnderviser
Jens Andersen har i 10 år været administrerende direktør for Region Sjælland, og var i en årrække formand for Regionernes Sundheds It. Han har et indgående kendskab til offentlige virksomheder, regionerne, det regionale politiske system og generelt offentlige organisationer og myndigheder.