Ministerbetjening

Ministerbetjening 2019-08-15T13:19:25+02:00
Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som HR-chef, politisk rådgiver og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år og arbejdede inden da som chef hos Dansk Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.

Kontakt Gitte Bengtsson | +45 20 60 69 78

Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som politisk rådgiver, lobbyist og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år, og havde forinden opnået mange års erfaring fra sit arbejde hos Danske Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.
Henriette Kjær
Henriette KjærUnderviser
Henriette er tidligere medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti fra 1994-2011. Henriette var ydermere minister for to forskellige ministerier; Social- og Ligestillingsministeriet, samt Familie og Forbrugerministeriet fra 2001-2005.

I de seneste år har hun arbejdet som seniorkonsulent og Public Affairs-leder for EHRENBERG Kommunikation. Henriette har været hos Rud Pedersen siden august 2016.

Ib Byrge Sørensen
Ib Byrge SørensenUnderviser
Ib Byrge Sørensen er tidligere departementschef og har derfor en helt særlig indsigt i, hvordan embedsapparatet tænker og agerer på Christiansborg. Ib ved hvordan politiske beslutninger træffes i praksis og hvordan regeringer koordinerer deres arbejde.
Jens Andersen
Jens AndersenUnderviser
Jens Andersen har i 10 år været administrerende direktør for Region Sjælland, og var i en årrække formand for Regionernes Sundheds It. Han har et indgående kendskab til offentlige virksomheder, regionerne, det regionale politiske system og generelt offentlige organisationer og myndigheder.
Jakob Eldrup Lauesen
Jakob Eldrup LauesenUnderviser
Jakob har otte års erfaring fra centraladministrationen og otte års erfaring som rådgiver i Socialdemokratiet.

Fra 2011 til 2015 arbejdede Jakob som særlig rådgiver for daværende by-, bolig- og landdistriktsminister, Carsten Hansen. Siden 2016 har Jakob været tilknyttet Rud Pedersen, senest som partner fra 2017.