Gitte Bengtsson
Gitte BengtssonHead of RP People | +45 20 60 69 78
Gitte Bengtsson har mere end 30 års erfaring som HR-chef, politisk rådgiver og direktør i danske interesseorganisationer. Gitte var en del af Danske Regioners ledelse i 10 år og arbejdede inden da som chef hos Dansk Industri, Dansk Byggeri og PensionDanmark. Hun har herudover erfaring fra en række bestyrelsesposter, bl.a. hos Syddansk Universitet og Aspekt R&D.

Kontakt Gitte Bengtsson | +45 20 60 69 78

Jens Andersen
Jens AndersenUnderviser
Jens Andersen har i 10 år været administrerende direktør for Region Sjælland, og var i en årrække formand for Regionernes Sundheds It. Han har et indgående kendskab til offentlige virksomheder, regionerne, det regionale politiske system og generelt offentlige organisationer og myndigheder.
Jens Stenbæk
Jens StenbækUnderviser
Jens Stenbæk har via sit virke, som næstformand i Danske Regioner, chefforhandler ved overenskomstforhandlingerne, borgmester i Tornved og regionsrådsformand i Region Sjælland, opbygget en omfangsrig viden om sundhedsområdet og dansk politik.
Peter Frandsen
Peter FrandsenUnderviser
Peter Frandsen har en sundhedsfaglig baggrund som Ortopædkirurg og 15 års erfaring som lægefaglig direktør. Derudover har han fungeret som konsulent for Sundhedsstyrelsen i mere end tre år. Han har dermed både indsigt i sundhedsvæsnets medicinske og organisatoriske forhold.